Two hands seem to reach together in the sky

Fes-te soci

Aquesta opció recau en una col·laboració de caràcter econòmic de 75€ anuals (quantia mínima). Les persones que són sòcies tenen accés a tots els serveis d’AFA

Descarrega’t aquí la Butlleta del Col·laborador

 

 

Fes-te soci col·laborador

Es tracta d’una opció pensada per aquelles persones que no tenen un familiar malalt d’Alzheimer però que decideixen col·laborar econòmicament amb la causa. Es tracta d’un import anual i és la persona que la fa, qui decideix la quantia).

Descarrega’t aquí la Butlleta del Col·laborador

 

 

Fes un donatiu

La opció del donatiu és una ajuda econòmica de caràcter puntual. Està pensada per aquelles persones, que en un moment concret, decideixen aportar una quantitat en benefici de l’Associació.

Número de compte: ES57 2100 4547 2522 0011 0343

 

 

Fes teaming

Aquesta opció es basa en una col·laboració mensual, de caràcter econòmic, basada en les microdonacions. Les persones que decideixen unir-se al grup d’AFA, aporten 1€ mensual a un projecte concret; en aquest cas, es destina al projecte RESPIR.

 

Fes-te voluntari

Es tracta d’una opció destinada a totes aquelles persones que disposen de temps i el volen compartir amb nosaltres. Hi ha moltes opcions de voluntariat; tasques d’acompanyament a l’espai RESPIR, tasques administratives de la gestió interna, creació de manualitats pels mercats d’artesania d’AFA, presència a mercadets i actes de sensibilització, realització de tallers puntuals a l’espai respir (de manualitats, gimnàstica, música…), i molt més. Informa’t i escull la opció que més desitgis!

 

Fes-te donant d’idees

Es tracta d’una col·laboració de caràcter creatiu, on aquella persona que té una idea i que pensa que ens pot ser d’utilitat, la “dóna” a l’entitat.

 

Regals solidaris

image3

També pots col·laborar tot comprant aquells objectes que AFA-VO té a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per l’Associació:

-Samarretes solidàries: preu 10€. Tenim totes les talles en color verd i blanc!

-Marcs de fotos solidaris:

 

FullSizeRender