200 anys de felicitat, per molts anys!

Fa uns dies rebiem una trucada molt gratificant. Quatre persones que celebraven el seu aniversari havien decidit que el seu regal seria fer una aportació a una entitat propera i petita, sense ànim de lucre
La notícia ens va  alegrar el dia. Comprovar la generositat de les persones i sentir que donen valor a la nostra tasca és una satisfacció. Veure com som capaços de pensar en els altres a pesar de la societat individualista i competitiva on estem inmersos, analitzant la gran quantitat de coses  que tenim  i que ni tan sols ens mirem i menys utilitzem  i per tan no ens calen és un altre valuòs valor per deixar un món millor.
Ens satisfà el fet que pensin en entitats petites i properes, ja que aquestes se les veuen i desitgen per subsistir i donar serveis a les persones que ho necessiten, quan  la seva feina és de suport a les administracions i organismes que se n’haurien d’ocupar.
La generositat de moltes persones tan a nivell humà com econòmic, fa  possible entitats com la nostra, entitats sense ànim de lucre amb la única intenció de posar un granet de sorra per fer més fácil i efectiva la tasca de cuidar.
L’ aportació d’aquests 200 anys, que els hi desitgem plens de vida i alegries, han aportat a AFA VO: 920 €.  Moltissimes gràcies.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *