Ens deixa l’Isabel Martinez, presidenta durant 15 anys d’AFA VO, persona activa ,tenaç i entregada a millorar la qualitat de vida dels familiars i malalts d’Alzheimer

Isabel Martínez, qui fou la fundadora i presidenta durant 15 anys de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA) s’ha mort aquest dissabte, 16 d’abril, a l’edat de 83 anys.

 

La presidenta de l’AFA, Anna Fitó, ha volgut destacar que Martínez “ha estat una persona molt tenaç, persistent i molt activa. Si la malatia de l’Alzheimer té visibilitat a Sant Cugat és gràcies a ella. Gràcies a ella, malalts i familiars d’aquesta malaltia tenen un suport”.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa, Mercè Conesa, que lamenta la pèrdua d’Isabel Martínez, ha volgut “encoratjar tots aquells que han estat vinculats amb ella a través de l’AFA. Han estat molts anys braç a braç. Era una persona que havia fet molta feina per a moltes famílies d’aquesta ciutat. Des de l’Ajuntament traslladem el nostre condol a la seva família i a tota la família de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer”.

 

Aquest dilluns, 18 d’abril, el Centre Borja oferirà una missa, a partir de les 19.30 h, per acomiadar-la.
Publicació al Tot Sant Cugat

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *