Informació d’interès – EL MOMENT PRESENT

IN THE MOMENT- EL MOMENT PRESENT

Exposició conjunta de Treballs
realitzats en el marc de dos creatiusprogrames d’art
per a persones afectades pel pàrkinson

Des de fa uns 3 anys la nostra associació participa en  uns estudis sobre els beneficis que la Art-teràpia aporta a les persones amb pàrkinson, com part d’uns màsters a La universitat de Manchester.

A l’Associació d’Austràlia es fan uns estudis semblants i l’exposició és una mostra conjunta de treballs a les dues associacions.

Unes obres han estat realitzades per socis del grup “Paintingwith Parkinson” de l’Associació de Parkinson de Canberra (Austràlia).

Les altres, per socis de Sant Cugat, Barcelona ialtres poblacions, en els tallers d’Art-teràpia de l’Associació Catalanaper al Parkinson.

 A més de ser un diàleg entre dues cultures –la catalana i la australiana – és una oportunitat per observar els beneficis físics i psicològics de l’art-teràpia, i altres programes d’arts creatives, per a les persones afectades pel pàrkinson o altres malalties neurològiques.

 L’Exposició, que també és una celebració pels 15 anys d’activitat a Sant Cugat de la nostra Associació, es complementarà amb uns Tallers gratuïts, oberts a tothom

20171106_105941 20171106_110037

 

 

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *