Transport col·lectiu per AFA

Fa uns mesos, hem detectat la necessitat de disposar d’un transport perquè els usuaris puguin utilitzar aquest servei, independentment de la zona on viuen i la possibilitat de desplaçar-se.

 

Així, AFA-VO necessita un transport de 9 places pel trasllat dels usuaris, ja que alguns provenen de barris molt apartats del centre. Les seves dificultats i la dels seus acompanyants per fer ús del transport públic ho fan imprescindible. Aquest servei els recollirà abans de l’ inici de l’activitat i els retornarà al seu domicili o prop d’aquest una vegada hagi finalitzat aquesta activitat. El vehicle farà el recorregut passant per tots els barris de Sant Cugat (Les Planes, La Floresta, Mira-sol, Sant Cugat Est i Oest, l’Entitat Municipal descentralitzada de Valldoreix) i si fos precís, les poblacions properes a St. Cugat, ja que l’entitat cobreix la zona del Vallès Occidental. Aquest servei es realitzarà de dilluns a divendres en horari de matins i tardes, cada dia que s’ofereixi el servei.

 

Donat que en l’actualitat és molt difícil aconseguir finançament per l’adquisició d’un vehicle, hem acollit l’oferiment que l’empresa O.M.G Vehicles Socials amb la col·laboració de CEAFA (Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer) la qual ens ha ofert un vehicle en donació, Renault Master, de 9 places. Aquest vehicle portarà publicitat externa durant 4 anys i és per aquest motiu que estem oferint a diverses empreses la possibilitat de realitzar una aportació econòmica per tal que apareix-hi el seu logo. Per aquest motiu, els preguem que atenguin a la Sra. María Criado Muñoz que pròximament passarà  a visitar-los, esperant que eixa petició de col·laboració tingui una resposta positiva i generosa per part seva.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *