Convocatòria Treballadores Familiars a la Llar

AFA VO pretén ajudar, orientar i fer més fàcil la tasca de cuidar. Tots necessitem ser cuidats i que ens cuidin. AFA VO vol fer que la tasca de cuidar ens faci sentir bé i que les persones cuidades se sentin còmodes, valorades i estimades.

Per això obrim la convocatòria de treballadores familiars a la llar.

L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental AFA VO convoca als seus socis i sòcies, si s’escau, a presentar una sol·licitud d’ajuda de treballador/a familiar a domicili.

Els criteris que es tindran en compte per tenir aquest treballador a un cost de zero euros o copagament del servei, en el cas de no ser la primera vegada que es presenta sol·licitud) seran aquests:

  • Necessitar ajuda i orientació en la cura diària del malalt, a partir d’un professional experimentat per tal que el fet de cuidar doni més benestar al cuidador i al malalt.

  • Necessitar delegar unes hores amb una persona de confiança (treballadores familiars que aporta l’associació amb experiència en la cura de malalts d’Alzheimer)

  • Recursos econòmics

La durada d’aquest servei és temporal, amb seguiment i revisió del funcionament (reunions periòdiques amb les treballadores, seguiment familiar del servei).

Què cal fer?

Omplir la sol·licitud i fer-la arribar a AFA VO, via e-mail o a la casa de cultura dimarts o dijous de 9 a 12 h, o deixar-la amb sobre tancat a nom d’AFA VO a recepció.

Termini de presentació de les sol·licituds : del 2 al 20 de gener ambdós inclosos.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *